Betrouwbare partner

Als u een huis koopt, gaat u waarschijnlijk niet over 1 nacht ijs. Zeker niet als het om een huis in het buitenland gaat. U wilt zich goed laten informeren over, uiteraard, het huis zelf, maar ook over het land, de regelgeving en de procedures. Dan is het fijn als u kunt rekenen op een betrouwbare makelaar die u kunt helpen bij het zoeken en vinden van uw droomhuis in Spanje.
Huizenaanbod verzamelt huizen van speciaal geselecteerde betrouwbare makelaars in Spanje. Wij onderhouden nauwe contacten met deze makelaars. Wij zijn zelf ook regelmatig in Spanje te vinden om het huizenaanbod te bekijken en toe te zien op de betrouwbaarheid en service van deze makelaars. Hierdoor houden we de kwaliteit van ons aanbod hoog en kunt u rekenen op een helder aanbod van huizen in Spanje.

Persoonlijke service

Deze makelaars kunnen u alles vertellen over het land en de mensen die er wonen; over de regelgeving en de procedures die er zijn; over de valkuilen en mogelijke hobbels; over de benodigdheden en de stappen die u moet nemen om daadwerkelijk tot koop van een huis over te gaan. En zelfs daarna, bij het tekenen van de koopakte of bij de notaris, of bv. bij het aanvragen van een N.I.E. nummer of andere praktische zaken, kunnen ze u nog informeren en adviseren.
Kortom: een persoonlijk betrokken makelaar op wie u kunt rekenen, zelfs tot na de overdracht van de sleutel.

Onafhankelijk

Huizenaanbod Spanje heeft zelf geen huizen in beheer. De huizen op onze website zijn van verschillende huisaanbieders in Spanje. Daardoor zijn wij onafhankelijk en kunnen we een gevarieerd aanbod van huizen laten zien in een bepaalde regio.

Huizenaanbod Spanje

Indien u een huis op onze website ziet waar u geïnteresseerd in bent, dan kunt u om extra informatie vragen of een afspraak maken voor een bezichtiging. Wij zijn gevestigd in Nederland en daardoor gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Wij staan u graag te woord. Wilt u een of meer van onze huizen bezichtigen, dan maken we graag voor u een afspraak bij een van onze makelaars ter plekke. Deze makelaar zal u persoonlijk zo goed mogelijk begeleiden en adviseren tijdens uw zoektocht langs verschillende huizen van uw keuze.
Deze reiskosten krijgt u vergoed* op het moment dat u via ons een woning koopt.

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur- 17.30 uur.
Ons telefoonnummer is 0183-510627.
Of stel uw vraag via het contactformulier.

Kijk snel in ons huizenaanbod!

 

 

 

* De  reiskostenvergoeding geldt alleen bij aankoop van een object via Huizenaanbod Spanje. De reiskosten worden vergoed op basis van 2°⁄ₒₒₒ van het netto aankoopbedrag van het object met een maximum van 500,- euro. Als wij de commissie van de verkoop van het object hebben ontvangen van de desbetreffende makelaar, storten wij binnen 2 weken de reiskostenvergoeding op uw rekening.