U zoekt een huis in Spanje?

Huizenaanbod Spanje heeft een uitgebreide verzameling van huizen in Spanje. Van goedkope appartementen in de stad, bungalows op parken met gedeelde faciliteiten, huizen die door faillissementen via de bank worden verkocht tot en met luxe villa’s met meerdere zwembaden. Wij krijgen onze huizen van betrouwbare aangesloten makelaars met wie wij persoonlijk contact hebben. Door dit persoonlijke contact onderscheiden wij ons van de grote door robots-gestuurde verzamelwebsites van meer dan 20.000 huizen. Bij ons is het nog echt mensenwerk!
‘Onze’ makelaars kunnen u adviseren en begeleiden bij het vinden van uw (tweede) huis in Spanje dat voldoet aan al uw wensen.

Via de zoekfunctie van Huizenaanbod Spanje selecteert u uw favoriete woonhuis dat voldoet aan al uw eisen. Indien u een (of meer) huizen gevonden heeft, dan kunt u om extra informatie vragen. Wij versturen deze vrijblijvend zodat u zich verder kunt oriënteren op uw ideale huis in Spanje.
Zit uw ideale woonhuis er nog niet bij? Geef ons gratis een zoekopdracht en wij zoeken voor u verder. We maken daarbij gebruik van ons uitgebreide netwerk in Spanje.

Bent u enthousiast geworden over een (of meer) van onze woningen, vraag dan een bezichtiging aan.
Wij maken voor u een afspraak met een van onze aangesloten makelaars in Spanje. Deze makelaar spreekt Nederlands of Engels en kan op al uw praktische vragen antwoord geven en zal u zo goed mogelijk begeleiden tijdens uw verblijf en zoektocht langs de verschillende huizen.
Indien u dat wenst, kunnen wij u ook nog tips geven voor uw reis en accommodatie in Spanje.
Deze reiskosten krijgt u overigens vergoed* op het moment dat u via ons uw woning koopt.
Heeft u uw droomhuis gevonden en gaat u over tot koop? ‘Onze’ makelaar zal u, indien gewenst, begeleiden en adviseren bij alle praktische zaken die daarbij komen kijken.

Wat zijn de kosten?
Deze service bieden wij u geheel gratis aan! U betaalt aan ons geen advieskosten, courtage of commissie.

 

U heeft een huis in Spanje?

Heeft u een huis in Spanje en wilt u dat verkopen? Wij kunnen voor u alles regelen! Van inspectie en bezichtigingen tot uiteindelijk de verkoop van uw woning.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Na inspectie van de woning brengen we de woning onder bij een van de aangesloten makelaars. Deze makelaar zal de woning opnemen en zorg dragen voor alle bezichtigingen en rondleidingen langs uw woning. Op het moment dat er een koper is voor uw woning, zal deze makelaar u bijstaan bij de onderhandelingen en andere praktische zaken.
De woning krijgt natuurlijk een mooi plekje op onze website, zodat we uw huis aan alle geïnteresseerden kunnen tonen. Via onze nieuwsbrief en social media kanalen zal er de nodige publiciteit plaatsvinden om uw woning aan te prijzen.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de woning te verkopen en de bezichtigingen zelf te doen als u dat wenst.

Wat zijn de kosten?
U betaalt aan ons helemaal niets!
De enige kosten die u logischerwijs betaalt, zijn de gebruikelijke kosten aan de verkopende makelaar op het moment dat u de woning verkoopt via deze makelaar. Over de hoogte van de commissie en andere verkoopvoorwaarden kunt u van tevoren in overleg gaan met deze makelaar.
Voor onze bemiddeling worden aan u geen kosten berekend.

Uw huis aanmelden.
* De  reiskostenvergoeding geldt alleen bij aankoop van een object via Huizenaanbod Spanje. De reiskosten worden vergoed op basis van 2°⁄ₒₒₒ van het netto aankoopbedrag van het object met een maximum van 500,- euro. Als wij de commissie van de verkoop van het object hebben ontvangen van de desbetreffende makelaar, storten wij binnen 2 weken de reiskostenvergoeding op uw rekening.